maanantai 14. huhtikuuta 2014

VIISAS VIETTÄÄ VAPUN SALOSSA!

Seurahuone goes wine and tapas!
Vappuaattona 30.4. Salon Seurahuoneella vietetään kaupungin kivointa vappua hyvän viinin ja ruoan merkeissä. Tarjolla on herkullisia tapaksia, viiniä, iloista seuraa, elävää musiikkia sekä mahdollisuus osallistua kuohuviinitastingiin.

Ajatus Seurahuoneen wine and tapas-illoista on hautunut viinimestarimme Kallen päässä jo jonkin aikaa ja ensimmäinen ilta toteutetaankin nyt aktiivisten asiakkaidemme toiveesta. Ensimmäisen illan teemana, Vappuun sopivasti tottakai, on kuohuviinit. Illan aikana on mahdollisuus osallistua n. 45 minuuttia kestävään viinitastingiin, jossa pääsee tutustumaan kuplajuomaan hieman pintaa syvemmältä. Mikäli ylimääräinen informaatio on liikaa, voi iltaa viettää ihan vaan rennosti, syöden makoisia tapaksia ja nauttien hyvää juomaa iloisessa seurassa.

Hilpeän tunnelman pitää katossa Salon paras yhden miehen orkesteri Peter Nyberg. Näitä karkeloita ei kannata missata!

Iltaan voi ilmoittautua ennakkoon facebookissa, sähköpostilla tai  puhelimitse, ennakkoilmoittautumalla varmistaa paikkansa kaupungin kivoimmassa vapussa!


Muistathan myös Seurahuoneen perinteisen Vappulounaan torstaina 1.5.
Vappulounasta tarjoillaan klo 13.00-16.00. Tarjolla on perinteiseen tapaan keväinen buffetpöytä, joka notkuu erilasia kauden herkkuja. Koko menun voit tarkistaa täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti