keskiviikko 9. tammikuuta 2013

SEURAHUONEEN JUHLAPALVELU

Ristiäiset, rippijuhlat, lakkiaiset, kihlajaiset, häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, koko ihmisen elinkaaren juhlapäivät teemme Teille osaavasti, vuosien kokemuksella. Juhlaanne voitte viettää joko Salon Seurahuoneella yli 100-vuotiaan puutalon leppoisassa tunnelmassa, jossakin lähialueen monista juhlataloista tai vaikka kotona. Juhlapalvelumme kautta on mahdollista myös noutaa tuotteita kotiin, pienemmällekin porukalle.

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat lähtökohta Seurahuoneen Juhlapalvelun tarjoamaan ruokaan ja käytämme mahdollisuuksien mukaan paljon myös lähituottajien tuotteita. Oli kyseessä sitten perinteisempi buffet-pöytä, pöytiin tarjoiltu illallinen, tapas-tyylistä sormisyötävää tai kakkukahvit, on ruokamme aina käsintehtyä ja sekä maistuu että näyttää hyvältä.
Nettisivuiltamme löytyy valmiita menu-ehdotuksia, mutta tarjoilu on aina mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Paitsi hyvästä ruoasta, Seurahuoneen Juhlapalvelu on tunnettu myös kauniisti viimeistellystä kokonaisuudesta.
Visuaalisuus on meille tärkeää, sen vuoksi panostamme ruoan lisäksi kauniisti katettuihin pöytiin, tuoreisiin kauden kukkiin, pienillä asioilla asiakkaan toiveiden mukaisen tunnelman luomiseen.
Täyden palvelun Juhlapalvelumme hoitaa tarvittaessa kaiken puolestanne, kauttamme saatte liinat, lautasliinat, astiat, kynttilänjalat, kukat, maljakot, buffet- ja juhlapöytien somistukset, unohtamatta tietenkään hyvää ruokaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

 
Toukokuussa 2013 Juhlienne pitopaikaksi avautuu uusi upea juhlatila Pukkilan kartanoon, Salon Pukkilaan, n. 8 km:n päähän Salon keskustasta.
Kivinavettaan, joka on valmistunut 1800-luvun puolivälissä on hyvällä maulla remontoitu tunnelmallinen ja monien mahdollisuuksien juhlatila, joka sopii sekä intiimeihin pienempiin juhlatilaisuuksiin, että jopa yli 120 vieraan juhlaan.
Juhlapalvelut Pukkilan kartanoon tarjoaa Salon Seurahuone. Lisätietoja uuden juhlatilamme mahdollisuuksista voi tiedustella Salon Seurahuoneelta tai Pukkilan Kartanosta, yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti