perjantai 18. tammikuuta 2013

PUKKILAN KARTANON JUHLATILAT

 


Uudet upeat juhlatilat valmistuvat Pukkilan Kartanoon toukokuussa 2013.
Juhlatilat sijaitsevat n. 8 km:n päässä Salon keskustasta, Salon Pukkilassa.
1800-luvun puolivälissä valmistuneeseen kivinavettaan on hyvällä maulla remontoitu tunnelmalliset juhlatilat, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.
Remontissa on kunnioitettu rakennuksen alkuperää, samalla on kuitenkin luotu kokonaisuus, joka palvelee loistavasti tämän päivän tarpeita. Lähes 200-vuotias kivinavetta, jonka sisutuksessa on ripaus modernia talonpoikaistunnelmaa on tervetullut lisä alueemme juhlatilatarjontaan. Monien mahdollisuuksien Juhlatilat koostuvat kolmesta osasta, juhlasalista, pienestä salista ja navetan ylisistä. Vieraita juhlasaliin mahtuu parhaimmillaan jopa 150, mutta tilat sopivat erinomaisesti myös intiimeihin pienempiin tilaisuuksiin. Tilan kruunaa tunnelmallinen takka.
Pieneen saliin mahtuu n. 40 henkilöä ja se onkin oiva paikka sekä kokousten että pienempien syntymäpäivien tai perhejuhlien viettoon.


Juhlapalvelut Pukkilan Kartanoon tarjoaa Salon Seurahuone, kauttamme saatte kaiken mitä juhlaanne tarvitsette: tarjoilun, astiat, liinat, kukka- ja kynttiläsomisteet ja henkilöstön. Voit tutustua tarkemmin Juhlapalveluumme täällä. Yhteistyökumppaneidemme kautta järjestyy kuljetukset juhlapaikalle, juhlavieraiden majoitukset, tarvittaessa myös hääautot.
Kaikki tilaisuudessa tarjoiltavat virvoitus- ja alkoholijuomat hankkii tilaaja.

Mikäli olet siis suunnittelemassa Juhlaasi: syntymäpäiviä, häitä, yrityksesi kesä- tai joulujuhlaa, valmistujaisia, ym. tai tarvitset kokoustilaa vaikkapa vain 10 hengelle, suosittelemme lämpimästi tutustumista Pukkilan Kartanon Juhlatiloihin. Varauksia otetaan vastaan ja tiloihin pääsee tutustumaan ennalta sovittuna aikana.

Tiedustelut ja varaukset:
Janne Lehmussaari  0400 531 243, www.pukkilankartano.fi
Salon Seurahuone 050 5565 176

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti