torstai 22. toukokuuta 2014

LÄHIRUOKAA ULKONA

Viime viikolla meillä oli ilo olla osallisena Turkulaisen viestintätoimisto Telegraafin järjestämällä toimittajamatkalla, joka suuntautui Saloon. Päivän aikana joukko toimittajia vieraili mm. Avance-keittiöillä, Muurlan Lasissa ja Cafe Makussa. Ennen kotiinlähtöä me tarjoilimme heille Seurahuoneen terassilla maukkaita "tapaksia" lähiseudun tuotteista. Suupalojen seurana tarjoiltiin sopivia viinejä BBWinesilta.

Seurahuoneella on aina vannottu lähituotteiden nimeen ja voimmekin olla iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä monien paikallisten tuottajien kanssa. Itse raaka-aineella ja sen alkuperällä on meille valtavan suuri merkitys.

Tällä kertaa tarjolla oli Siikatartar ja Kuiron leipomon saaristolaisleipää, Åminnen fasaanipatee ja mustaherukkahyytelöä, Inkeren kartanon herefordia ylikypsäksi haudutettuna, bbq-kastiketta ja kevätkaalicoleslaw, Mikkolan sienituotteen siitaketta sesam-teriyakimarinoituna, Kolatun vuohenjuustoa ja kirsikkatomaattihilloa, Savustettua Mikkolan tilan karitsaa, Siimeksen puutarhan kirsikkatomaatteja ja jälkiruoaksi kotipihan raparperia ja valkosuklaamoussea.

Päivän aikana toimittajien mukana oli myös kuvaaja, Peter Linden, jolle suuren suuri kiitos kuvista!
On hienoa, että Salolaisia yrityksiä halutaan tuoda esille myös tällaisin keinoin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti