perjantai 8. marraskuuta 2013

VILLA MERI


Haluamme esitellä yhden seudun kauneimmista juhlatiloista ja hyvän yhteistyökumppanimme; Villa Meren.

Vuonna 2008 valmistunut juhla- ja kokoushuvila Villa Meri ympäristöineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen luonnonkauniissa Särkisalon saaressa. Tyylikkäät ja viihtyisät tilat vakuuttavat vaativammankin asiakkaan.

Villa Meri on 300 neliön valoisa ja upea juhlahuvila Ylöstalon merenrantamökkien läheisyydessä, 100 metrin etäisyydellä merenrannasta. Alakerran avarassa juhlasalissa on tilat 70-80 henkilölle ja yläkerran kokousaulassa tarvittaessa lisätilaa jopa 20 henkilölle. Huvilan yläkerrassa on lisäksi hulppea merinäköalasauna viidelletoista henkilölle sekä kaksi kahden hengen majoitustahuonetta.
Juhlahuvilan tilat soveltuvat sekä pienimuotoisiin että suuriin juhliin jopa 100 hengelle.

Villa Meri on loistovalinta hääpareille, jotka arvostavat viihtyisää, tyylikästä ja tunnelmallista juhlaympäristöä. Huvila sopii niin tunnelmalliseen kynttilöiden valaisemiin talvihäihin kuin raikkaisiin merituulen tuoksuisiin kesähäihin. Villa Meren seesteistä tyylikkyyttä huokuvat tilat luovat juhlille kauniit puitteet, jotka eivät juuri koristeita kaipaa.

Villa Meren etupihan terassilta avautuu näkymä mäntymetsän yli merelle. Kesäaikaan terassilla voi toivottaa vieraat tervetulleeksi ja nostaa hääparille onnittelumaljan. Terassilla on pöytäryhmiä oleskeluun, tanssikatos sekä telttakatos bändille. Takapihalla on parkkitilat autolla tulleille vieraille, ja myös linja-autolla pääsee pihaan asti. Villa Mereen on mahdollista tulla myös meriteitse – lähirannan laituriin voi saapua isommallakin veneellä tai purjeveneellä ja matkaa juhlahuvilalle on vain muutama sata metriä.

Villa Meren hyvin varusteltu keittiö astioineen mahdollistaa maistuvat, usean ruokalajin menukokonaisuudet joko pöytiin tarjoiltuna tai buffet-ruokailuna.
Villa Meressä ei ole anniskeluoikeuksia eli asiakas voi itse hankkia juomat. Salin viinikaapissa viilenevät juhlajuomat nautittavaksenne. Seurahuoneen Juhlapalvelun kautta teidän on mahdollista saada toivomanne menu joko valmiista ehdotuksista tai voimme räätälöidä tarjoilun toiveidenne mukaan.

Majoitusta tarvitseville on tarjolla viihtyisiä merenrantamökkejä sekä kaksi huoneistoa yhteensä jopa 50 hengelle. Kaikki majoitustilat sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä Villa Merestä.

Salon Seurahuone suosittelee lämpimästi tutustumista tunnelmalliseen juhlatilaan!

Lisätiedot ja yhteydenotot, Anu Saarelainen, 040 564 5676

Kuvat: Janne Miettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti