Salon Seurahuoneella Paistinkääntäjien kilpi, järjestön korkein tunnustus, on ollut vuodesta 2008.
Se on merkki ruoka- ja palvelutuotteiden korkeasta laadusta. Kilpikriteerien mukaan ruoan tulee olla hyvän makuista ja rakenteellisesti sekä ulkonäöllisesti onnistunutta ja puhdasta. Valikoiman tulee olla monipuolinen niin raaka-aineiden kuin valmistusmenetelmien suhteen. Viinilistan tulee olla monipuolinen: eri ikäisiä viinejä, eri alueilta ja eri rypälepohjalta ja niiden pitää tukea ruokalistaa.
Tämän vuoden aikana Salon Seurahuoneen henkilöstölle on myönnetty kahdet järjestön jäsenyydestä kertovat Paistinkääntäjien käädyt. Ravintoloitsija Kallelle Maître Restaurateur-käädyt ja keittiömestari Tuomakselle Chef Rôtisseur-käädyt. Ennestään Chef de Table-käädyt löytyvät jo ravintoloitsija Eijalta.
Onnittelen sydämellisesti!
VastaaPoistaIhan huippua pojat Onnittelut!!! =)
VastaaPoista